Stephan Philip fandt et mindre krævende arbejde hos Fleks Tavler

Stephan Phillip fandt et mindre fysisk krævende arbejde i et indemiljø hos Fleks Tavler  

I februar 2024 styrkede vi vores team hos Fleks Tavler med Stephan Phillip, en erfaren håndværker med uddannelser og erfaring som både snedker og blikkenslager.

42-årige Stephan nød sit arbejde som blikkenslager, men en alvorlig rygskade gjorde det fysisk krævende arbejde på tagkonstruktioner umuligt. Stephan søgte derfor et mindre fysisk krævende arbejde, helst indendørs, og mindre afhængigt af vejret.

Gennem sit netværk blev han opmærksom på Fleks Tavler, og kontaktede afdelingsleder Andreas Munkøe, som hurtigt så Stephans kompetencer og erfaring som en gevinst for teamet.

Stephan har mange funktioner i sit nye job  

Stephan er i gang med at samle tavlekabinettet til eltavlen, da vi møder ham i værkstedet få måneder efter han startede i Fleks Tavler.   

”Jeg skal hjælpe Ole Hansen, vores lageransvarlig, og løse diverse lageropgaver. Samtidigt så skal jeg samle tavlekabinettet til eltavlen, så tavlemontørerne kan begynde deres montage af elkomponenterne. Når de er færdigmonteret, får jeg eltavlerne retur. Så monterer jeg låger og bagbeklædning samt foretager diverse opmærkninger. Eltavlerne testes derefter i vores testafdeling, og jeg klargør dem til forsendelse. Den alsidighed som jobbet indebærer tiltaler mig meget,” siger Stephan Phillip. 

Vi kender alle hinanden i Fleks Tavler

Stephan er kommet til en virksomhed med 21 ansatte, hvilket betyder at alle kender hinanden.

”Min oplæring har været god og struktureret. Samarbejdet fungerer, og mine kollegaer er hjælpsomme og tager ansvar for opgaverne. Jeg kan kun sige at jeg værdsætter virksomhedens kultur og føler mig godt tilpas her,” slutter Stephan.