Kurt Weltz Fleks Tavler

Elektriker Kurt Weltz styrker Fleks Tavlers testafdeling

Nu kan du møde elektriker Kurt Weltz hos Fleks Tavler, hvor han har været ansat siden december 2023. Med erfaring i montage og reparation af eltavler samt elektrikerarbejde på talrige byggepladser, bringer 41-årige Kurt en solid baggrund med sig til teamet.   

”Jeg kender til Fleks Tavlers produkter fra min læretid, og har erfaring med montage af Cubic tavlerne. Nu ser jeg frem til at lære Tabula tavlerne at kende, og tage fat på nye faglige udfordringer. Den første måned gik med sidemandsoplæring ved min kollega Henning,” fortæller Kurt Weltz.

Lageransvarlig klargør projekterne til tavlemontørerne

Når projekterne er klar til produktion, ligger der en komplet el-dokumentationspakke fra projektafdelingen. Lageransvarlig Ole Hansen modtager el-dokumentationen og pakker alle komponenterne efter styklisterne til tavlemontørerne.  

”Vi har gode forhold, meget struktur og en fast arbejdsstation i Fleks Tavler. Ole Hansen har klargjort alle elkomponenterne til projekterne, så det er nemt at gå til. Samtidigt så er projektafdelingen lige ved siden af. Har vi fx faglige spørgsmål til eldiagrammerne, så får vi en afklaring lynhurtig, hvilket er meget tilfredsstillende,” siger Kurt.  

Mere kapacitet og mindre sårbarhed i testafdelingen

I testafdelingen er det Prøvemester Jan Petersson, som styrer løjerne. Kurt er under oplæring ved Jan i testafdelingen. Planen er at Kurt skal kunne supportere Jan i spidsbelastninger og ved fravær.

”Kurts erfaring styrker vores testafdeling. Testafdelingen skal ikke være en flaskehals i produktionen. Vi vil være agile også i spidsbelastninger, og kan skrue op for kapaciteten, når Kurt hjælper Jan. Når Jan holder ferie, så går testningen heller ikke i stå, da Kurt vil overtage testopgaverne,” fortæller Andreas Munkøe, afdelingsleder i Fleks Tavler.

Kurt Weltz Fleks Tavler